Kontakt 2 – Resonans og sikkerhed for klient

På kontakt 1 er du blevet præsenteret for en perlerække af muligheder, for at skabe kontakt med dig selv, med hesten og naturen omkring dig samt imellem heste og mennesker.

På kontakt 2 arbejder vi videre med at forfine kontakten til os selv, til hesten og til omgivelserne. Vi lærer, hvordan vi kan finde forbindelse med hesten uden at have fysisk kontakt til den. Vi vil opleve, hvad der kan opstå, når vi er i kontakt. Vi vil lege mere med vores intuition, og blive gode venner med den, så vi tør gøre brug af dens stærke evner.

Vi begynder at forstå og forme hvad en session med hesten som guide er. Vi begynder at arbejde med hinanden som klienter og begynder at undersøge hvordan vi kan arbejde med de temaer og problemstillinger folk kommer med.

Når vi er sammen med heste og andre mennesker, er det vigtigt at lære, hvordan vi sætter fokus på sikkerhed for os selv, for hesten, og de mennesker vi arbejder med. Vi bruger vores kontakt og intuition til at forfine den viden, vi får på dette modul om generel sikkerhed for heste og mennesker.

Vi arbejder med sikkerhed i forbindelse med jordarbejdet, udstyr til heste og udstyr til mennesker. Vi arbejder med placering af os i forhold til hesten og vi arbejder med placering i forhold til at kunne holde vores eget personlige rum, så vi altid kan komme i sikkerhed. Vi arbejder med kontakt og sikkerhed i forhold til mennesker, der skal sidde på hesten.

Praktisk om modulet

På modulet er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Vi anvender hestene på stedet. Det meste af arbejdet foregår udendørs, så du skal medbringe masser af praktisk tøj til al slags vejr, da vi pt ikke har indendørs faciliteter til arbejdet med hest.

Du tilmeldes automatisk dette modul, når du tilmelder dig de 4 rideterapeutiske moduler

This post is also available in: English