True Lead Forløb

At være True Lead betyder, at du har fundet kraften i dig selv, at du står i og ved dig selv, og at du er i stand til at mestre dig eget liv, dine følelser og dine potentialer. Med denne kraft vil du være i stand til at vise vejen for andre – med hesten som en ligeværdig partner!

Forløbet er for dig, som har en passion for i relation med heste at gøre en indsats for at finde din egen indre True Lead. Forløbet giver merit til 3 moduler på rideterapeutuddannelsen. Du har i forvejen kendskab til og er vant til at omgås heste.

Der findes ikke kun én vej, ikke blot én måde. Der findes mange måder at skabe forbindelser mellem heste og mennesker på, og forløbets formål er, at du finder din vej.

Forløbet er en del af True Lead Academy. Du kan læse mere om forløbet på hjemmesiden her (du sendes videre til True Lead Academy’s hjemmeside. Når du vil tilbage til horseandhumanship.dk finder du link øverst i menuen: “Rideterapeut”.

Forløbets undervisere er de samme som i Horse & Humanship®.

Har du taget True Lead Forløbet, kan du få merit for basismodulerne 1,4 og 5 på den rideterapeutiske uddannelse hos Horse & Humanship®.