Kraft 1

Grounding og centrering

Vi har alle en personlig kraft, som gennemstrømmer os. En kraft, som vi bruger og kender og som ligger først for. Det er dog ikke altid hensigtsmæssigt at bruge den samme kraftressource i alle situationer.
På kurset vil du blive introduceret til forskellige kraftressourcer, som du vil kunne lade dig inspirere af i din dagligdag og i din omgang med hestene. Vi lader os inspirere af naturens elementer: Jord, ild, luft og vand, og du vil i samspil med hestene forstå vigtigheden af at kende alle 4 elementer for at kunne sætte dem i spil på rette tidspunkt.

Når vi står overfor forskellige udfordringer med os selv eller vores heste, giver vi ofte vores kraft væk i forsøget på at løse en udfordring. Når du lærer naturens kræfter at kende, vil du i højere grad kunne finde modet til at blive stående i dig selv og vide hvilken kraft, der er brug for i de enkelte øjeblikke.

Praktisk om modulet

Gæstelærer: Henrik Bruhn

På modulet er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Vi anvender hestene på stedet. Det meste af arbejdet foregår udendørs, så du skal medbringe masser af praktisk tøj til al slags vejr, da vi pt ikke har indendørs faciliteter til arbejdet med hest.

Datoer

Hold 2020
Datoer kommer snarest

Hesteguidet terapeut

Klik her for at komme tilbage til
oversigten over uddannelsens
indhold og kurser

Rideterapeut

Klik her for at komme tilbage til
oversigten over uddannelsens
indhold og kurser