Flok og personligt rum

På dette modul arbejder vi videre med kommunikationen. Vi kommer til at arbejde med flere tempi og gangarter. Vi begynder at arbejde med hestene på større afstand og fra flere positioner.

Vi vil forfine vores kommunikation med hesten igennem vores personlige rum. Vi vil introducere Jer for nye begreber som: space, bobler og flow. Vi vil lære hvordan vi med disse begreber kan være med til at skabe en flok.

At være lead betyder at ære sig selv, og at vi regner med at andre også ærer os. Vi vil blive ledt på vejen til at finde dybere ind til vores egen indre lead. Vi vil lære hvordan, vi med hestenes hjælp kan komme til stede i nuet, lære at stå i det åbne og turde følge vores intuition.

Praktisk om kurset

På kurset er der både teori, praksis med hest, individuel undervisning med hest og simuleringsøvelser.
Vi anvender hestene på stedet. Det meste af arbejdet foregår udendørs, så du skal medbringe masser af praktisk tøj til al slags vejr, da vi pt ikke har indendørs faciliteter til arbejdet med hest.

Efter modulet forventer vi at den enkelte arbejder med stofområdet og vi giver en opgave, som arbejdes med og afleveres inden næste modul.